background
home
Wilfried Tanghe tantra
newsletter

Tijdens een Tantra massages ga ik eveneens holistisch te werk en tracht ik de lichaamseigen vitale levensenergie (Ki, Chi, Prana, Kundalini, ...) en seksuele energie (de energie van creatie) op te wekken en meer in harmonie te brengen. Diepe blokkades welke onze natuurlijke levens- en seksuele energie doorstroming verhinderen willen we samen uitnodigen op te lossen, om vrijer en opener door het leven te gaan en (terug) meer van je eigen seksualiteit te kunnen genieten en jou dromen te creëren.

Deze sessies worden uitgevoerd met olie op de huid. Duur van een sessie tussen 1u30-2u.
 

 

​Tijdens meerdere Tantra retraits verdiepte ik me, samen met mijn partner, in de tantrische levenswijze en het geven van Tantra massages.

Tijdens mijn Tantra beleving heb ik ervaren dat naast ontspannen, het openzetten van je gewrichten - technieken die ik beheers uit het Qi-Gong - ook de hartsverbinding noodzakelijk is om een diepe emotionele verbinding met je omgeving te hebben.
Vele Tantra oefeningen en het geven en ontvangen van Tantra massages hebben me hier bij geholpen.

Door deze diepere hartsverbinding voel ik mijn omgeving beter aan en ervaar ik een wereld met meer vreugde, liefde, warmte en geluk.

Aikoko:

   The New Tantra: meerdere retraits (tantra- meditatie, lovemaking, massage, ...)

   Wildtantra: meerdere retraits  (tantra- meditatie, lovemaking, massage, ...)

   The New School of Erotic Thouch: massagecursussen

   Tantralife: tantric love touch, massage

   Wim Hof, Innerfire: meditatietraining

   Reinoud Eleveld: meervoudig orgasme trainingen

    … en blijvend ontdekkend op dit mooie en (h-)eerlijke pad

De combinatie van al mijn tot nu toe gevolgde opleidingen en ervaringen maken mijn leven heel boeiend en leer"rijk", ik wens iedereen een even boeiend en rijk leven toe,

Wilfried


 

newsletter